Okul Öncesi Öğretmenimizden eTwinning Projesi

"I KNOW A CELEBRITY" adlı eTwinning projesi

16.02.2024 96

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Melek ÖZDEMİR eTwinning projesi çalışmalarına başladı. Türkiye Romanya ortaklığı ile kurulan proje, yüzlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşecek olup Mayıs ayında sona erecektir.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte televizyon, tablet ve telefon kullanımı artmış olup, çocuklar bunlarla çok fazla zaman geçirmekte ve kendilerine burada gördükleri kişileri rol model olarak seçmektedir. Bunlar iyi birer rol model olduğu gibi kötü olan rol modellerde bulunmaktadır. Projemizin amacı, bu durumdan hareketle öğrencilerimize eğitim, sanat, spor, bilim gibi alanlarda insanlığa değer katmış ünlü kişileri tanıtmayı, bu kişilerin başarı hikayelerini anlatıp onlara iyi birer rol model sunmayı hedeflemektedir.